top of page
Stora Djupsås.jpg
TJÄNSTER

Önskar du något som inte är listat nedan - Säg till!

Vi har ett brett kontaktnät, så önskar du en tjänst som vi inte har, så hjälper vi dig att hitta rätt person för uppdraget. Exempelvis stylister, webbdesigner och tryckerier.

Grafisk formgivning

Logotypdesign

Grafisk profil

Visuell identitet

Illustrationer

Förpackningsdesign

Menydesign
Tryckmatieral

Foto

Inspirationsbilder

Stämning & miljö
Platsvarumärke

Bildbank

Kommunikation

Skräddarsydda workshops

Målgruppsanalys

Strategier

Calles mekaniska.jpg
GRAFISK
FORMGIVNING

Oavsett om du står i startgroparna och behöver en logotyp och en grafisk profil, eller om du har ett varumärke som behöver uppdateras för att attrahera rätt målgrupp så kan vi hjälpa dig med det.

Marknadsföringsmaterial, mallar du lätt kan använda eller snygg förpackningsdesign. Allt för att skapa den röda tråden och bygga ett starkt varumärke. 

Är du istället i behov av illustrationer så gör vi allt ifrån symboler till posters. Bara fantasin sätter stopp.

"Matilda är lyhörd, inkännande och professionell i sitt bemötande. Vi är otroligt nöjda med både vår grafiska profil och logga."

- JOFORMA AB

FOTOGRAFERING

Inspirationsbilder

Stämning & miljö
Platsvarumärke

I dagens marknadsföringslandskap är bilder ett kraftfullt verktyg för att attrahera och engagera rätt målgrupper.

Välkomponerade och högkvalitativa bilder skapar ett positivt intryck av ditt varumärke, ger känsla av trovärdighet och professionalism. Genom att använda bilder som är i linje med ditt varumärkes visuella identitet och personlighet kan du förmedla rätt image och skapa förtroende.

En bild kan förmedla känslor, berätta en historia och väcka intresse som text sällan kan på egen hand. Så genom att använda bilder som kommunicerar din varumärkesidentitet är chansen större att människor kommer ihåg just ditt varumärke. 

De flesta har idag tillgång till en mobilkamera och redigeringsappar, men det betyder inte att resultatet blir bra. Du skulle väl inte låta en ekonom laga din bil eller låta en mekaniker ta hand om din bokföring? Bara för att sociala medier är något som används av privatpersoner betyder inte att gemene man borde vara ansvarig för ett företags kommunikation och marknadsföring. 

 

Att investera i proffsiga bilder är ett viktigt steg i att differentiera dig från konkurrenter, göra varumärket intressant och unikt den digitala världen. Bra och proffsiga bilder är avgörande för att bygga ett starkt varumärke och lyckas med marknadsföring. 

Plantstraws.jpg

"Matilda på Owl & Friends tog superhärliga miljöbilder av våra produkter tillsammans med Maria och Josefine på Joforma. Vi är supernöjda med både känsla, leveranssäkerhet och kvalitet, stort tack!"

 

- Elin, Designer Plantstraws

Matilda Kälström.jpeg
Foto: Eveline Johnsson
KOMMUNIKATION

Att sticka ut och vara unik i dagens informationsflöden är en utmaning. Därför är bra och tydlig kommunikation grundläggande för effektiv marknadsföring. En varumärkesstrategi är central för att förmedla varumärkets värderingar, vision och budskap på rätt sätt. Genom att kommunicera på ett autentiskt och relevant sätt kring vilka problem företaget löser eller vilka behov som kan uppfyllas är sannlikheten större att målgruppen vänder sig till dig när behovet uppstår. 

 

En SoMe-strategi är nyckeln till att engagera och bygga lojalitet online, vilket sedan kan leda till återkommande kunder och rekommendationer. Genom att kommunicera på rätt sätt kan företag skapa lojalitet. För det handlar inte bara om att sända ut marknadsföringsbudskap och visa vad man erbjuder, utan att bygga starka relationer och skapa faktiskt värde.

 

Till kommunikation hör allt ifrån text och layout, färg och form, bilder och video, grafiska element och illustrationer. Alla dessa delar skapar en tydlig visuell identitet och ökar igenkänningen av varumärket. Det är därför också viktigt att vara konsekvent i användningen av dessa delar i kommunikationen. Så genom att ha en välplanerad och strategiskt genomtänkt kommunikation kan företag maximera effekten av sin marknadsföring. 

”Uppdraget från oss till Matilda på Owl and Friends blev över förväntan. Samarbetet har fungerat utmärkt och Matilda har hela tiden varit snabb på att svara och lyhörd på våra önskemål. Hon har även varit ett bra bollplank då man kanske själv inte alltid vet exakt vad eller hur man vill ha det. Vi fick en ny uppdatering av vår grafiska profil i kommunikationsmaterial som affischer, flyers, folders och även en mall för presentationer. Resultatet hade vi aldrig kommit fram till eller kunnat skapa själva. Vårat material känns nu proffsigt, kreativt och nytänkande vilket är viktigt för oss. Kan varmt rekommendera Matilda och Owl and Friends för liknande uppdrag. Vi kommer med stor sannolikhet vilja ha mer hjälp från Matilda. "

- Drivhuset Skaraborg

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Tack för ditt meddelande!

bottom of page