top of page
MIN VISION

Jag vill vara en pusselbit i arbetet för att skapa en glad framtid och bidra med hopp. Jag vill jobba med människor som bryr sig på riktigt, vara en attraktiv arbetsgivare och få medarbetare att växa. Jag vill jobba med varumärken som har både människa och miljö i tanke, bidra till landsbygdsutveckling och att drömmar förverkligas.

Owl & Friends ska vara en självklart partner att välja vid utveckling, varumärkesbyggande och i processen att ge liv åt varumärken. Jag har alltid varit fängslad av människans beteende och vad det är som gör att vi uppfattar saker på ett visst sätt, ger oss intryck och känslor. Precis som att en människa fungerar på ett visst sätt, så fungerar ett varumärke på sitt sätt. DET ger mig fjärilar i magen. 

 

Jag drömmer om att skapa en kreativ plats, en form av idéhub, där både människor och idéer har plats för utveckling. Jag vill kunna stötta andra företagare i att utveckla sina idéer både genom finansiering, verktyg för affärsutveckling och en kreativ miljö på landsbygden.

I framtiden vill jag även bidra mer till föreningslivet och starta en egen tennisturnering.

Årets unga företagare.jpg
OM MIG

Matilda Kälström, 31 år

Utbildning: Designingenjör, projektledare och fotograf

Nördar: Växter, keramik, böcker, grafisk design och inredning.

Brinner för: Att ge liv åt varumärken så att andra företagare kan leva sin dröm.

TRÄFFA UGGLAN

Vad står Owl & Friends egentligen för?

Jag älskar ugglor och bilden på ugglan här fotade jag på en skolresa strax efter att jag hade hittat fotointresset 2009. Ugglan har sedan följt med mig genom åren och hamnat i både ramar och på tygkassar. Jag vill att namnet ska förmedla att jag är nördig, är verksam på landsbygden och att jag tycker om att nätverka och samarbeta med andra aktörer. Det är ju när man börjar prata med varandra som magi uppstår. Därför var det självklart att ugglan skulle ha med sig vänner på tåget. 

OWL AND FRIENDS
SPONSRING

Vi stöttar:

Nossebro tennisklubb.jpg

Nossebro Tennisklubb

Elmer Fåglum .jpg
bottom of page